Paragnost Eddie

Live mediums spreken

Live mediums sprekenLive mediums spreken die jou van zuivere antwoorden kunnen voorzien op je brandende vragen. Je vindt uiteraard de betere bij Paragnost Eddie. Ze zitten live voor je klaar.

Kies bijvoorbeeld voor een kaartlegster

Wil jij graag duidelijkheid op vragen die jij hebt? Sommige consulenten kunnen dan voor jou een kaartlegging doen. Een bekend medium kan bijvoorbeeld tarotkaarten gebruiken tijdens een fijn gesprek om zo antwoorden te krijgen. Hierdoor krijg jij al je vragen beantwoord.

Tarotkaarten

Tarot kaarten zijn een manier om inzicht te krijgen op het verleden, heden en toekomst. Er zijn verschillende soorten tarotdecks die kaartleggers gebruiken, maar welke voor jouw situatie het meest geschikt is. Hangt af van de vragen die jij hebt. Een tarotkaartlegging is dus een methode die gebruikt kan worden door een medium angel, kaartleggers, maar ook door andere consulenten.

Lenormand

Een helderwetend kaartlegster legt ook lenormand kaarten uit. Deze kaarten bieden inzicht in alledaagse zaken en de toekomst. Lenormand is een relatief nieuwe manier van voorspellen, maar wordt steeds vaker gebruikt door consulenten. Dit komt omdat de kaarten een duidelijke boodschap afgeven en het makkelijk is om de kaarten te interpreteren.

Fotoreading voor antwoorden over een bepaalde situatie

Een ervaren medium kan ook een fotoreading uitvoeren. Dit is een methode waarbij je heel duidelijk antwoord krijgt op een bepaalde situatie. Een fotoreading is eigenlijk niets anders dan het lezen van de energie die afgegeven wordt door een foto.

Een foto kan heel veel over jouw situatie vertellen. Een fotoreading is dus een manier om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Dit kan jou helpen bij het maken van de juiste keuzes of bij het oplossen van problemen.

Pendelen door een paragnost

Een pendel wordt ook gebruikt door top mediums. Een pendel is een hanger met aan het uiteinde een stukje ijzer of koper. Deze wordt gebruikt om te pendelen. Pendelen is een methode waarbij je de vraag stelt en het ijzer of koper beweegt boven de kaarten. Je kunt hierdoor inzicht krijgen in jouw situatie of vraag.

Bij Paragnost Eddie zijn mediums die pendelen als specialisme hebben. Dit kan jou helpen om meer inzicht te krijgen in de wereld van het paranormale en hoe je dit kan toepassen op jouw situatie. Ze maken gebruik van verschillende pendels. Jouw vragen er mee beantwoordt.  Je kunt aan een pendel alleen ja en nee vragen stellen. Een bekende methode is de chakra pendel. Dit is een pendel die gebruikt wordt om inzicht te krijgen in de chakra’s.

Automatisch schrift door top mediums

Een ervaren medium maakt ook gebruik van het automatisch schrift. Kies voor automatisch schrift, krijg je alle antwoorden op papier. Dit is een methode waarbij je in contact komt met het onderbewuste. Je vraagt dan een vraag en schrijft vervolgens alles op wat er in je hoofd omgaat. Op deze manier kun je dus in contact komen met jouw onderbewuste. Dit helpt jou bij het maken van de juiste keuzes of bij het oplossen van problemen.

Het automatisch schrift is dus een methode die gebruikt wordt door een medium angel om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Dit is een heel fijne manier om contact te maken met jouw onderbewuste en zo de antwoorden te krijgen die je nodig hebt. Live mediums spreken van Paragnost Eddie, zijn de betere mediums voor een spiritueel consult.

Een luisterend oor van een spiritueel coach

Als jij een luisterend oor nodig hebt. Vind je die bij Paragnost Eddie. Iemand met een spirituele gave kan jou ook een luisterend oor bieden. Want een luisterend oor is fijn als je even niet weet waar je het zoeken moet. Soms is het fijn om even te praten met iemand die begrijpt waar je doorheen gaat. Dit kan heel erg helpen bij het verwerken van bepaalde dingen en bij het maken van keuzes.

Je kunt een spirituele coach live spreken. Die jou gaat helpen om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Zit jij door iets heen, is kiezen voor een gesprek met een medium spreken een uitkomst. Kies je voor een spirituele coach. Dan helpt deze jou om meer inzicht te krijgen in wie je bent en wat je wilt bereiken in het leven.

Kies voor live mediums spreken voor een luisterend oor. Als jij een gesprek hebt met een top medium is dat fijn. Na het gesprek  voel je je stukken beter. Je ervaart weer positieve energie. Zie je dat een topmedium jou in je kracht kan zetten tijdens een live gesprek. Ervaar die kracht van een top medium. Jij wordt er echt door geholpen. Je kunt gerust een live gesprek starten met een spiritueel medium.  Kies voor een live belconsult met een medium van de Spirituele Hulplijn Paragnost Eddie. Live mediums spreken op een betaalbare manier.