Paragnost Eddie

Eddie.eu

Eddie.eu. De naam Paragnost Eddie is uitgegroeid tot een naam van wereldfaam. Tot ver over de landsgrenzen kent iedereen zijn naam. Spirituele hulp aanbieden aan wie het nodig heeft, is zijn roeping.

Eddie.eu paragnosteddie.beWaar staat Eddie.eu voor

Deze naam is een verzamelnaam van online Spirituele Hulplijnen, wereldwijd. Waar ieder mens terecht kan voor ondersteuning, stellen van vragen, luisterend oor. Maar ook voor persoonlijke groei. Vragen op gebied van relatieproblemen. Problemen binnen het gezin, familie. Bij een Burn out, depressiviteit. Eigenlijk alle levensvragen waar iemand mee kan zitten en worstelen. Eddie.eu is opgericht door Paragnost Eddie.

Paragnost Eddie

Voor velen geen onbekende meer, als je je verdiept in het paranormale en het spirituele. Voor zijn gevoel altijd al paranormaal begaafd geweest. Vanaf zijn geboorte, maar daar werd uiteraard geen aandacht aan besteed. School en werken daarna moest de aandacht op gericht zijn.

Maar als je paranormaal bent, vind je school niet interessant, laat staan elke dag de verplichting om een leven lang naar het werk te moeten gaan. Liever klaarstaan voor de mens, dat is waar Eddie naar verlangde. Dan kom je eerst in een enorme zoektocht terecht. Net zolang, totdat je aan je roeping kunt beginnen. En erachter komt op welke manier je een zo’n groot mogelijk publiek kunt bereiken. Namelijk via online Spirituele hulplijnen.

Paragnost Eddie België

Online Spirituele hulp bieden

In België kun je bij Paragnosteddie.be terecht voor spirituele Belconsulten. Liever Chatten? Dat biedt paragnost Eddie ook aan. Kies dan voor Paragnostenchat.be. Op beide Spirituele Hulplijnen vind je professionele en gekwalificeerde spirituele consulenten. Paragnost Eddie is niet alleen in België vertegenwoordig. Ook in Nederland, Engeland en Amerika, Suriname, om een aantal landen op te noemen. Met andere woorden Eddie.eu is een wereldwijd begrip als het op het paranormale gaat. 

Bellen of chatten met een van de spiritueel consulenten die je vindt op de spirituele hulplijnen van Paragnost Eddie. Jij weet nu dat je goed geholpen zult worden.